18.07.2013

Walking Down The Street...

Hello everyone!
In these hot summer days, I can't breathe in Ankara. So we're going to Milan this Saturday, there is maybe even hotter than here :P Before my Italy trip, I visited some places for my passaport processes and off course I didn't forget to take some photos for you guys. By the way, I'm waiting for your all kinds of suggestions about Italy. Take care of yourself till I get back! xox
---
Herkese merhaba!
Temmuz ayının kavurucu sıcağında Ankara pek çekilmiyor doğrusu. Bu yüzden çok doğru bir seçim yapmış olacağım ki Cumartesi sabahı belki Ankara'dan daha da sıcak bir şehire, Milano'ya gidiyorum. Yolculuk öncesinde bazı pasaport işleri ve son alışverişler için dışarı çıkmışken, sizler için de birkaç fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedim. Umarım Milano Ankara'dan daha sıcak olmaz ve buhar olup asfalta yapışmayız :)  Bu arada yolculuk öncesinde sizlerden de İtalya tavsiyelerinizi bekliyorum! Ben dönene kadar kendinize iyi bakın!
Çok sevgiler...

4 yorum:

Unknown dedi ki...

So chic baby

minikkus dedi ki...

İtalya'dan taze dönmüş biri olarak şunu söyleyebilirim, şu hamile halimle orda 1 kilo verip geldim:) Sıcaktan buharlasmak istemiyosan yanında mutlaka şapka götür, karizmayı falan düşünme derim:) şapkasız beynin bile eriyebilir :)
şimdiden iyi yolculuklar ve güzel alışverişler:) ben ganimetlerimi topladım, darısı başına :)

Adsız dedi ki...

kubilay bey giyimiz tarzınız,zevkiniz çok güzel.O yüzden sürekli takipteyim erkek arkadaşlarıma giyim konusunda sizi örnek almalarını öneriyorum :))) iyi yolculuklar sevgiler semra :))

Unknown dedi ki...

@bonbon: thank you baby! :)

@Mininkkus: Ya aynen çok sıcakmış ya =( Şapkamı aldım vallahi karizma hem de :P

@Semra: Merhabalar Semra hanım, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, ne mutlu bana. Çok sevgiler :)