12.07.2013

Take care of yourself...


Hello everyone!
In fact, this post would be about the emotional relationships and hang outs a little but because of the bathroom images, suddenly I decided to write about my personal care :)) In my daily life, I'm trying to be deal with my hair&skin care as much as I can. After few e-mails from you, I wanted to share with you a few images of my bathroom and my personal skin care products. Have a nice weekend everyone!
---
Herkese merhaba!
Aslında bu post yapılan ufak bir haftasonu kaçamağı ve çarpık duygusal ilişkiler hakkında olacaktı ancak banyo görüntülerinin fazla olması sebebiyle bir anda kişisel bakım postuna dönüştü :)) Evet, öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, devir erkek için de bakım yapma, kendine bakma devridir! Ben de günlük hayatta saç ve cilt bakımıma elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum. Gelen birkaç mail üzerine sizlerle banyomdan ve kişisel bakım ürünlerimden birkaç kareyi paylaşmak istiyorum...
-Listerine Gargara:
Ağız bakımı için kullanıyorum, inanılmaz bir ferahlık veriyor, herkese tavsiye ederim.
-Loreal Saç Spreyi: 
Günlük hayatta saçlarımı devamlı havada ve canlı tutmamın sırrı :)
-Gucci Guilty Men: 
Dolce&Gabbana 'The One' ın ardından son zamanlardaki en favori kokum.
 -Bath&Bady Works: 
Kokulu mumları ve el sabunları favorim. İstanbul'a gittikçe mutlaka alıyorum. Bu aralar bitene kadar odam biraz New York kokacak :) El sabunlarındaysa favorim armut aromalı olanı, muhteşem kokuyor! :)
-Victoria's Secret: 
Gelelim favorilerimden birkaçına! Victoria's Secret'ın vücut spreylerini gerçekten herkese tavsiye ediyorum. Sabah evden çıkarken sıktığım vanilya kokusunu gün içerisinde pek çok kişinin sorması ben oldukça mutlu ediyor. El kremi de oldukça güzel :)
-June Jacobs Spa: 
Erkek bakımı dendiğinde aklıma gelen ilk markalardan birisi de June Jacobs'tır! Geçtiğimiz gün elime ulaşan bu harika seyahat kiti bana İtalya yolculuğumda eşlik etmek üzere valizimdeki yerini aldı bile! En kısa zamanda deneyimlerimi #myjunejacobs etiketiyle paylaşacağım!
Sevgiyle kalın! :)

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Bakım demek ben demek rengarenk kremler ve iştah açıcı kokular olmadan asla!

Unknown dedi ki...

Ravishing love ve vanilla lace benimde favorim!! Fotoğraflar da harika :)

Zülal Ateş dedi ki...

Tüm fotoğraflar harika:)

Bakım ürünlerin benim de favorim!

Blogger Bolat dedi ki...

Bakımlı olmak güzeldir ama Türk erkekleri bu duruma pek alışık değil, en azından şöyle aromalı bir duş jeli kullanır insan ama nafile, ne desek boş. Tebrik ederim Kubi :)

onur erol dedi ki...

Harika bir post olmuş Kubilay'cım..ONUROLLSTYLE