11.07.2013

Bosphorus...

It's totally true that, sometimes I never see bosphorus in my İstanbul journey. Fortunately, I found more than a chance to spend time alone with throat in my last visit. First I visit Casita in Bebek, and than Starbucks for a coffee break. I hope you'll like my photos from bosphorus. T-Shirts and pants Tommy Hilfigher, Bershka shoes and mirror glasses are ZeroUv as usual. 
Stay tuned folks!
---
Bazen İstanbul'a gidip denizi görmeden döndüğüm doğrudur. İnsan birkaç günlük ziyarette, yoğunluktan ve koşuşturmadan fırsat bulamayabiliyor. Neyse ki son ziyaretimde boğazla başbaşa vakit geçirme fırsatını fazlasıyla buldum. Önce Bebek Casita'da mantı ve ardından Starbucks'ta kahve molası bana çok iyi geldi diyebilirim. Ankara'daki Casita kapandığı için şimdilik tek çaremiz İstanbul :) Deniz kenarında geçen koca bir günün ardından tabi ki birkaç fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedim. T-Shirt ve pantolonum Tommy Hilfigher, ayakkabılarım Bershka ve gözlüklerim ise her zamanki gibi ZeroUv'den. Keyifle kalın millet, umarım fotoğraflardan boğaz havasını biraz olsun koklayabilirsiniz. Sözüm İstanbul'dakilerden dışarı tabi :)

3 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

Canım iSTANBUL da seni özlemiş fotoğraflar öyle güzel ki! Keşke biz de görüşebilseydik :) Ayakkabılarına bayıldım, süper görünüyorsun :)

darkolivee dedi ki...

Harika resimler içim açıldı kubi...

Unknown dedi ki...

Ne çok özlemişim İstanbul'u :)