20.06.2013

It's Friday I'm In Love!

I don't care if monday's blue, Tuesday's grey and wednesday too! Thursday i don't care about you! It's friday i'm in love! :) -- solstice is an astronomical event that occurs twice each year as the Sun reaches its highest or lowest excursion relative to the celestial equator on the celestial sphere. As a result, on the day of the solstice, the Sun appears to have reached its highest or lowest annual altitude in the sky above the horizon at local solar noon. -- Monday you can fall apart, Tuesday wednesday break my heart! Thursday doesn't even start, It's friday i'm in love! :)
---
Bana ne pazartesi maviyse? Salı ve çarşamba griyse? Perşembe günü seni takmıyorum! Ama Cuma günü sana aşım! Bugün yaz gündönümü... Yani güneş ışıklarının Yengeç Dönencesi`ne yılda bir kez dik geldiği an... Kuzey yarımkürede en uzun gündüzlerin yaşandığı ve günlerin kısalmaya başladığı gün... Yani aslında bugün daha yaz mevsiminin ilk günü. Güneşin tadını çıkarmak ve aşık olmak için belki de en doğru zaman. Pazartesi ayrı düşmeden, salı ve çarşamba kalp kırmadan, perşembe başlamadan Cuma günü sadece aşık olmak... Yazının sonundaki şarkıyı dinlemeyi unutmayın :)
--Öhhööm yine romantizme bağlamadan duramadım! Konumuza biraz dönecek olursak bu sezon mirror gözlükler hepinizin de bildiği üzere çok moda :) Özellikle ben sık sık kullandığım ZeroUv gözlüklerimden gerçekten çok memnunum. 
Bunun yanı sıra Daniel Wellington saatler de yine yaz aylarında marin temasını yakalamanıza yardım edecek önemli aksesuarlardan bir tanesi. Ben lacivert, beyaz ve hatta siyah tonlardaki pek çok kombinimde bu saatleri tercih ediyorum. Sizlere de tavsiye ederim. Güneşli günlerin keyfini çıkartın ve cuma günü aşık olmayı ihmal etmeyin! Sevgiler :)

1 yorum:

NlyStyle dedi ki...

Kubicim yine çok trendy yine çok şekersin.. Yakışıklı arkadaşım:))