23.05.2013

Party Rocks! | #LovesFromSummer...


Hello everyone! 
You know, every year I organize #welcomesummer party to celebrate the upcoming summer months. This year along with Fulya, we organized new concept party, ''#LovesFromSummer'' in Nuyell Boutique. I saw so many familiar faces and also blogger friends in my party and ıt was really nice for  me. In mini fashion show, me and Fulya, we talked about new season trends to our guests. If you ask, what you wore in this invitation, my jacket from H&M, pants from Zara and my lovely watch is belong to Daniel Welington. I hope you'll like the photos, new #LovesFromSummer parties are coming soon with me & Fulya, stay tuned! :)
---
Herkese merhaba!
Her yıl, yaklaşan yaz aylarını kutlamak amacıyla gerçekleştirdiğim yaza merhaba partisini bu yıl Fulya Sezen ile birlikte #LovesFromSummer adıyla Ankara'nın en gözde butiklerinden biri olan  Nuyell Butik'te gerçekleştirdik. Sezen Medya organizasyonuyla gerçekleşen bu yaza merhaba partimde sevdiğim dostlarımı, blogger arkadaşlarımı görmek benim için gerçekten çok keyifliydi. Fulya ile birlikte sezon trendlerini yorumladığımız mini defilede modeller Nuyell Butik bünyesindeki Sherri Hill, Özgür Masur, Gamze Saraçoğlu, Volkan Arıkanoğlu ve artık Ankara'da sadece Nuyell Butik'te yer alacak, sevgili Ahsen ve Duygu'nun kurucusu olduğu Ju.istanbul markasının tasarımlarıyla birlikte yürüdüler. Öncelikle bu güzel partiyi birlikte düzenlediğimiz canım dostum ve ortağım Fulya Sezen'e, bu güzel davete ev sahipliği yaptığı için Ankara'nın göz bebeği olan Nuyell Butik'e ve harika fotoğaflar için Müslüm Çoban'a kocaman teşekkürler etmek istiyorum. Benim ne giydiğime gelecek olursak davetten bir gece önce aceleyle çıktığım alışverişte H&M ve ZARA'dan aldığım ceket ile pantolonu, Daniel Wellington saatim ile kombinledim. Herşey gerçekten çok keyifliydi, umarım fotoğraflardaki güzel enerji sizlere de geçer. Backstage video ise pek yakında yayınlanacak! Sevgiyle kalın! :)
Fulya Sezen
Zülal Ateş-Kubilay Sakarya
Elbise: Özgür Masur
Murathan Yıldırım - Emre Elbeyoğlu
Elbise: Zeynep Tosun
Elbise:Sherri Hill
Elbise: Ju.ıstanbul
Elbise: Özgür Masur
Elbise: Ju.ıstanbul
Elbise: Sherri Hill
Ablam ve annem ile :)
Canım Bonbon'um Ecem ile :)
MAG Blog sayfasına yansıyan kareler. Aylin hanım ve Duygu ile :)
Yeni #lovesfromsummer partileri yolda! Beklemede kalın! :)

4 yorum:

the creation of beauty is art. dedi ki...

That blazer is fantastic!
the-creationofbeauty.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Kubilaycım harika görünüyor her şey orada olmak vardı ama işte iş yoğunluğu açılış telaşı sen de biliyorsun. Bir sonrakini kesinlikle kaçırmayacağım ve yanında olacağım. Fulya ya bayıldım. Bir de Zülal le flu görünen o fotoğraf çok şahane stileo kapak fotoğrafı olur yani:) Sevgiler

pazariseverim dedi ki...

fulyasezenın elbısesı hepsınden guzell , hatta çoookk guzeellll, nerden nerden nerden :))))))

nily21 dedi ki...

Fulya Sezen'in güzelliği tartışılmaz ama Zülal'in elbisesine bayıldım. Rengi, modeli çok yakışmış...