12.05.2013

Hafize Ayık Ile Mezuniyet Önerileri...

Herkese merhabalar!
Haziran ayına çok az kalmışken eminim pek çok kişi için düğün ve mezuniyette ne giymeliyim telaşı başlamıştır. İnsanın hayatında belki de bir kere yaşayacağı bu özel anlarda kıyafetlerinin de bir o kadar özel olması gerektiğini düşünen bendeniz, sizler için Hafize Ayık'ın Ankara Arjantin Caddesindeki butiğinden hem beğendiğim bazı parçaları seçtim, hem de sizlere yardımcı olacağını umarak hangi vücut tipi ne giymeli diye sordum. Umarım cevaplar yardımcı olur, siz de favori elbisenizi yazmayı lütfen unutmayınız :)
 -Mezuniyet gecesi boyu kısa olanlar nasıl giyinmeliler?
-Boy problemi yaşayanlar önü kısa arkası uzun modeller tercih edebilirler. Straplez yerine askılı veya derin V yakalı elbiselere bakabilirler. Platrofm topuklu ayakkabılarla ve elbiselerdeki kuyruk detayıyla daha uzun görünebilirler.
-Basen kısmında sorun yaşayanlar için neler önerirsiniz?
-Basen problemi yaşayanlar dar ve vücuda tamamen yapışan elbieler tercih etmemeliler. Balık model ancak basenden aşağıya doğru dökümlü şekilde genişleyen elbiseler doğru seçenek olabilir.
 -Kilo problemi yaşayanlar nasıl giyinmeliler?
-Aslında böyle durumlarda kişinin anatomik yapısına uygun önerilerde bulunmak için kişiyi birebir görmek çok önemlidir ancak genel anlamda saten ve parlak kumaştan kesinlikle kaçınmalılar. Koyu renkleri ise rahatlıkla tercih edebilirler. 
-Bu sezon tasarımlarda hangi renk ve modeller daha revaçta?
-Neon renkler ve floresan renkler bu sezon gerçekten çok moda. Zümrüt yeşili, bordo ve pudra tonları yine en çok istek alan renkler arasında. Model olarak ise sırt dekoltesi bu sezon gerçekten çok ön planda bir detay. Bunun yanı sıra payetler de yine oldukça trend! :)

4 yorum:

the creation of beauty is art. dedi ki...

That first pink gown is incredible!
the-creationofbeauty.blogspot.com

Blogger Bolat dedi ki...

Kubi, Arjantin Caddesi deyince aklıma Ankaralı günlerim geldi. Mezun olacak arkadaşlara başarılar dileriz hayatta :)

tat etiketi dedi ki...

Tam zamanında yetiştin kubilaycım teşekkürler :)

sinem dedi ki...

moda
konusunda çok iyiler kıyafetler harika :)