9.03.2013

Style Inspiration: Ryan Gosling!

 Herkese merhaba! 
Style Inspiration postlarına kaldığımız yerden devam ediyoruz! Bir önceki yazımda Ulyana Sergeenko'yu incelemiştik. Sıradaki kişi için aklımdaki isim Sarah Jessica Parker olsa da kendisini bir posta sığdırmak haksızlık olur diye düşündüm ve beylere ilham olacak çok farklı bir ismi seçtim. 2004 yılında Notebook filmiyle akıllarımızda yer edinen ve daha sonra oynadığı birçok başarılı filmle hafızamıza kazınan Ryan Gosling stiliyle de Holywood'un önce çıkan isimleri arasında yer alıyor.
Magazinciler tarafından sık sık fotoğraflanan Ryan Gosling günlük hayatındaki sokak stilinde rahatlığı ön planda tutan bir isim. Giydiği yakası açık bol tişörtler, askılı atletler ve paçalarını kıvırıp botlarla kullandığı skinny jean pantolonlar onun stilini yansıtan en önemli detaylardan bazıları. Deri ceketler, spor kapşonlular ve gözünden eksik etmediği wayfarer gözlükleri ve kemik Ray-Ban'leri de onu yansıtan bazı diğer detaylar arasında yer alıyorlar.
Ryan Gosling kırmızı halıda da en şık isimler arasında yer alıyor. Katıldığı galalarda ve davetlerde italyan kesim takım elbiselerini tercih ediyor. Smokin tercihini siyah yerine mavi veya kiremit kırmızısından yana kullanıyor. Ryan Gosling'in klasik stilinde en öne çıkan detaylardan bazıları ise kesinlikle kanvas,keten pantolon, kemer ve gömlek üçlüsü. Onu katıldığı pek çok yerde ve sokaklarda bu klasik italyan stili içerisinde görebilmek mümkün. Yukarıdaki fotoğraf yaz aylarında tercih edilebilecek sade ve şık bir kombine en güzel örneklerden bir tanesi olabilir.
Siz de sokak stilinizde veya katılacağınız davetlerde Ryan Gosling'ten ilham alabilirsiniz. 
Sevgiyle kalın! :)

4 yorum:

the creation of beauty is art. dedi ki...

Fantastic inspiration. He has amazing style.
the-creationofbeauty.blogspot.com

CACANITO© dedi ki...

Ryan Gosling´in Tarzini cok seviyorum <3 güzel bir Post olmus ;)

Blogger Bolat dedi ki...

Erkek modası adına çok güzel bir post olmuş Kubi :) Ama kolsuz tişört bana göre değil :))

Adsız dedi ki...

Bu tarzi iyi tasiyan kisilerden biri

www.goktugrahman.blogspot.com