19.03.2013

Mercedes Benz Istanbul Fashion Week -Day 4!

Hello Everyone! 
Finally one season after, I came again Istanbul for this time Mercedes Benz Fashion Week Istanbul! 
Because of my school and lessons, ı can join last two days of the programe. I joined so many designer's runway shows and some of them are my favorite indeed! This year, organization and place was better than the past. I really missed Istanbul, so next one or two weeks, I can share so many fashion week and also Istanbul posts! Keep In touch!
---
Herkese merhaba! 
Geçtiğimiz hafta bu yıl Mercedes Benz sponsorluğunda gerçekleşen Mercedes Benz Istanbul Fashion Week için soluğu İstanbul'da aldım! Dersler ve okul yüzünden programın son gününe yetişmiş olsam da sevdiğim pek çok tasarımcının defilesine katılma ve blogger arkadaşlarımla vakit geçirme fırsatı bulmuş oldum. Mercedes Benz sponsorluğunda gerçekleşen Fashion Week'in bu yıl öncekilerden çok daha güzel ve planlı gerçekleştiğini ancak geçtiğimiz yıllarda Odakule çadırındayken çok daha fazla eğlenceli geçtiğini söyleyebilirim. Belki de defile aralarında İstiklal'e çıkıp gezmek ve yemek yemek bir Ankara'lı olarak bana keyif veriyordu :) Şimdilik birazcık da aceleyle MBFW Istanbul'un dördüncü ve son gününde ne giydiğimi sizlerle paylaşıyor olsam da Kith&kin, Deniz Berdan ve Özgür Masur postlarını daha sonra sizlere ayrıca yazacağım! :) 
Studyo Kaprol defilesi alışılmışın dışında belirli bir oturma düzeni olmadan ayakta izlenerek geçti. Posyumda yürüyen mankenlerin hazırlarnış evreleri arkadaki ekranda canlı olarak izledik ve mankenler podyumun sonunda özel bir balkona çıkıp şampanyaların tadına baktılar!
Zümra(Lunapark Queen) ile :)
Blogger team! :)
Her zaman Istanbul Fashion Week'e defile izlemek için değil yakın arkadaşlarımla ve blogger dostlarımla keyifli vakit geçirmek için gidiyorum der dururum. Bu sefer Ankara'dan Bonbon'um ile bir İstanbul çıkarması yaptık ve defile alanında hem çok çalıştık, hem çok eğlendik, hem de sizler için fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedik! :)
Bershka T-Shirt! / Zara Pant / Kurt Geiger Shoes / ZeroUV Sunglasses / Lewis Watch from MADLove / Flight Jacket / Iphone Cases: syyah.com
Sevgiyle kalın! :)

Hiç yorum yok: