16.02.2013

Style Inspiration: Ulyana Sergeenko!

Eminim birçoğunuz zaten onu tanıyorsunuz, ancak tanımayanlarınız varsa sizi moda dünyasının en farklı ve en özgün isimlerinden biri olan Ulyana Sergeenko ile tanıştırmak istiyorum. Giydiği her elbise ve attığı her adım ile olay olan bu kadının kim 32 yaşında iki çocuk annesi olduğuna inanır ki :) Küçüklükten beri modaya ilgisi olan Ulyana 'nın kaderi Rusya'nın en zengin isimlerinden olan kocası Danil Khachaturov ile tanışınca değişiyor ve bir türlü başlamak için fırsat bulamadığı moda sektörüne kocasının da yardımıyla hızlı bir giriş yapıyor. 
Kendi adını taşıyan markası bugün tüm dünyada takip edilen ve Lady Gaga'nın da hayranları arasında olduğu başarılı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra Ulyana katıldığı moda haftalarında da bloggerların en çok takip ettiği ve fotoğrafladığı isimlerden birisi. Koleksiyonlarında ve sokak stilinde tercihi daima etnik ve tarihi detaylarla bütünleşmiş, klasik parçaların ön planda olduğu, aksesuar, eşarp ve şapkalarla desteklediği kombinlerden yana oluyor. Onun beyaz teni, dudağından eksik etmediği kırmızı ruju ve giydiği kabarık eteklerle bir rus bebeğinden farksız olduğunu söylemek mümkün. En son koleksiyonlardan topladığı parçaları kendi tasarımlarıyla ve kendi yorumuyla kombinlemeyi gerçekten çok iyi biliyor. Kendi markası dışında en çok tercih ettiği tasarımcı ise son dönemlerde barok akımı ve kusursuz işlemeleriyle ön plana çıkan ve kendi stiliyle benzer izler taşıyan Dolce&Gabbana...
Sokak stilinin yanı sıra Spring/Summer 2013 koleksiyonu benim bu sezon en begendiğim koleksiyonlardan birisi oldu. Kabarık etekler ve büyük şapkalarla Çarlık rusyasından izler taşıyan bu muhteşem koleksiyonda korseler ve pelerinler de ön planda yer alıyorlar. Sizleri tarihten izler taşıyan bu harika koleksiyonla başbaşa bırakıyorum! Bir başka stil ikonunu inceleyeceğimiz yeni bir Style Inspiration postuna kadar sevgiyle kalın :) Bu yeni isim kim olsun istersiniz? :)

3 yorum:

basak dedi ki...

tamamen delisi olarak ne kadar update olmasada vazgeçilmez olduğundan sarah jessica parker olsun isterim..hep o olsun :))

B dedi ki...

ben bayılıyorum bu kadınaa!

★nasli_ dedi ki...

Daha sık böyle yazılar yazsan blogun tadından yenmeyecek. Evet yenmecek gerçekten ;)

www.naslii.com