10.02.2013

Ain't No Sunshine!

 Herkese merhaba!
Bazen severek ve büyük bir heyecanla yaptığım çekimleri türlü aksaklıklar yüzünden gecikmeli yayınlamak zorunda kalabiliyorum. Fotoğraflarını ve yazının sonunda videosunu gördüğünüz bu kareler de kışa girerken gerçekleştirdiğim ancak yayınlamaya bir türlü fırsat bulamadığım bir video çekimime ait... Loves From Fashion pek yakında ikinci yılını kutlayacak ve ben de bu konuda gerçekten çok heyecanlıyım! Umarım yeni bir yıl bloguma öncekilerden çok daha büyük başarılar ve sürprizler getirir! İçimizi karartan bu kasvetli kış günlerinde sonbaharın altın sarısı yaprakları altında gerçekleştirdiğim bu çekimin içinizi biraz olsun ısıtacağını umuyorum! Fotoğraflar yazının sonundaki videodan alıntıdır. Çekimde giydiğim Zara takım elbiseme Kurt Geiger ayakkabılarım, Vakko Burlington kırmızı çoraplarım, İtalya'dan aldığım Le Bessi Vintage çantam ve Prada gözlüklerim eşlik ediyor. Okul telaşından ve yoğun iş temposundan bloga fazla zaman ayıramasam da şimdilik bensiz sevgiyle kalın! Ve hazır sevgiden söz etmişken Sevgililer Günü Hediye Çekilişime katılmayı unutmayın! TIK -TIK! Yakında sürprizlerle tekrar aranızda olacağım! :)

5 yorum:

D.T. dedi ki...

Video postlarını seviyoruz, hep yap sen :)

Adsız dedi ki...

Video süper olmuş azıcık hatları var ama olur o kadar da :) Kombine ve fotoğraflara bayıldım, severek takip ediyoruz Kubilay'cım ! :)

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

detaylar harika!

Lunapark Queen dedi ki...

Atkı mı şal mı tam anlayamadım ama çk beğendim :) Video post da süper olmuş, acaip karizmatik bir çekim olmuş :)) Öpüyorum kocaman, ben de çok özledim <3

Adsız dedi ki...

Çok başarılı olmuş.. Bu arada bloğuna da iyi yaşlar diliyorum..

sellinismode.blogspot.com