14.11.2012

MaxMara - Fall/Winter 2012

 Herkese merhaba!
Uzun zamandır severek takip ettiğim, birbirinden güzel palto ve çantalarıyla çizgisini daima beğendiğim MaxMara dün Filistin caddesindeki şubesinde, yeni sezon koleksiyonundaki paltolarını tanıtmak üzere bir davet düzenledi. Biz de Bonbon ile birlikte bu davete katılanlar arasındaydık. ''Kaşmir paltolar, sezonun trendi olan over-size bir görünüm ve tabi ki yaka ile kollardaki kürk detayları bu sezon Maxmara koleksiyonundaki vazgeçilmez unsurlar arasında yer alıyorlar.'' Davette birbirinden güzel paltoları incelerken MaxMara'nın deri ve altın kaplama detaylarla süslü çanta ve aksesuarlarını da gerçekten çok beğendik. Ebru Demiryürek ve Beril Çavuşoğlu da davete katılan ve MaxMara'nın yeni sezon paltolarını deneyen isimler arasındaydılar. Keyifli ve hoş geçen bir davetin ardından sizler için bir de sokak çekimi
gerçekleştirmeyi ihmal etmedik. Ancak o fotoğraflar bir sonraki postta olacak! :) Son olarak size ''Elegan, şık ve sıradışı bir görünüm arayanlar için bu kış MaxMara kesinlikle doğru seçim'' diyorum! Sevgiyle kalın! :)
Ebru Demiryürek - Beril Çavuşoğlu


4 yorum:

Adsız dedi ki...

MaxMara'yı seviyorum; yalınlığını, kusursuzluğunu... :) Ben ilk adımı gözlüklerle attım geçen sene, devamı ne zaman gelir, çanta mı olur, palto ya da ceket mi bilemiyorum. Tek bildiğim bu gözlüğü son anıma kadar kullanabilirim :)

the creation of beauty is art. dedi ki...

I am loving the fur details.
the-creationofbeauty.blogspot.com

Gizlibahcem dedi ki...

Kubilay merhaba,sakalını kesinlikle kesme cok yakısmıs diycem diycem unutuyorum.. sevgiler:))

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

maxmara her yıl, hep ama hep güzel. En güzel yanı da sanki üzerinizde palto yokmuşçasına inat sıcak tutması, paylaşım güzel olmuş kubi eline sağlık;)Bu yıl da uğramak lazım alışveriş için belli oldu;)