28.05.2013

The Road To A Healthy Life!


Son günlerin en büyük trendi 'Sağlıklı Yaşamak' ve 'Kendine İyi Bakmak'! :) Bir süredir sağlığıma ne kadar önem veriyorum ve ne kadar doğru besleniyorum diye uzun uzun düşünüyordum. Yurt dışında insanlar özel beslenme listeleri ve sağlıklı spor programları uygularken kendimin gün içerisinde abur-cubur, fast-food ve benzeri onca sağlıksız şeyin içerisine gömüldüğümü ve böyle bir beslenmenin bana ileride çok fazla sorun çıkartacağını fark ettim. Tam da bu noktada yolumuz Ankara'nın ve hatta artık Türkiye'nin sayılı diyetisyenlerinden Elvan Odabaşı Kanar ile kesişti ve yoğun bir diyete başladım. Evet yalnış duymadınız, sıkı bir diyetteyim! Amaç burada kilo vermekten de öte sağlıklı ve bilinçli beslenmeyi öğrenmek, bunu hayata geçirebilmek... Diyet serüvenimi Twitter üzerinden #DoyaDoyaZayıflıyorum etiketiyle takip edebilir, öğünlerime ve spor programıma buradan ulaşabilirsiniz. Yaz mevsimi yaklaşırken sahillerde fit olmak ve herşeyin ötesinde sağlıklı olmak isteyenler sizleri de birazcık bilinçli beslenmeye davet ediyorum. Yolunuz düşerse Angora Bulvarı, Beysukent'te Formeo Sağlıklı Yaşam merkezine mutlaka uğrayın derim. 
Elvan Odabaşı Kanar ile :)
Spor da sağlıklı yaşamın önemli bir parçası. Kentpark Most Life Club'ta kendimi bazen cennette gibi hissediyorum. Aşağıdaki fotoğraf ta bunun en güzel kanıtıdır :)
 - Sevgiyle ve sağlıkla kalın! :) -

6 yorum:

Blogger Bolat dedi ki...

Kubi, şimdi pek alakası yok ama o resimdeki arka plandaki kırmızı biberleri çatır çatır yiyesim geldi. Ne alaka arkadaş ya!

Unknown dedi ki...

buaralar diyetisyene gitmeyi ben de düşünüyorum fazlalıklardan çok sağlıklı yaşamak,dengeli beslenmek adına.
hepmizin bir diyete ihtiyacı var sanrım :)

http://www.sinemspinkdiary.com/

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

süper gidiyorsun bak gidiyor kilolar:)

Lunapark Queen dedi ki...

İlk fotoğrafa bayıldım! Tebrik ediyorum aldığın bu güzel karar için, umarım istikrarla devam edebilirsin :)

darkolivee dedi ki...

Ne güzel bir post olmuş
harika kareler

Gelecek için şimdiden böyle güzel kararlar alınmalı...

O spor merkezi ne kadar güzelmiş öyle...

Unknown dedi ki...

A.O Bolat: lezzetli görünüyolar valla, güzel olur kırmızı biber kıtır kıtır özellikle diyet yaparken salatalrda flan favorim benm:)

@CreationOfBeauty: Thank you so much!=)

@gulsinem: Ankara'daysan Elvan Odabaşı'nı ve Formeo'yu kesinlikle tavsiye ediyorum! :)

@stileo: Aynen gidiyor kilolar birer birer =))

@ Lunapark Queen: Çook teşekkür ederim ve de çoook özleeediim =((

@darkolivee:Çok teşekkür ederim, büyük bir kararlılıkla uygukuyorum kararları umarım gelecekte de böyle olur her zaman =)