31.03.2013

Summer disappears like a dream I had...

Bu hayatta olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın; Öldüm der durur ama gel gör ki yinede yaşarsın... Belki biraz eksik olur başta ama yinede yerine daha güzelini koyacağını bilirsin hep... Demem o ki kış çoktan geçip giderken beraberindeki tüm güzelliklerle yepyeni bir yaz geliyor. Yeniden üşütmeden, karlara bürümeden tam zamanında geliyor. Karanlıkta gül açarken, bir masal gibi gülümserken, bitti artık bu son derken aşk yeniden geliyor...  Biraz kırmızı, biraz mint yeşili ve biraz da siyah beyaz... Düşününce bazı şeyler keşke bir şaka olsaydı desem de Nisan ayının ilk günü için herkese şakasız bir gün diliyorum! Çabucak 2 Nisan olsun! Fotoğraflar Arjantin caddesinde geçirdiğim keyifli ve bir o kadar da güneşli bir güne ait. Umarım beğenirsiniz! Sevgiyle kalın :)

Sweater: H&M / Shirt: Massimo Dutti / Pant: Zara / Sosks: #HappySocks / Shoes: Tommy Hilfiger / Sunglasses: ZeroUV

4 yorum:

darkolivee dedi ki...

Harika bir çekim olmuş, kareler çok keyifli

Gizem dedi ki...

Yazınınbaşlığını okur okumaz şarkı beynimde çalışmaya basladı, sonuna zaten eklemişsin :) en sevdiğim şarkılardan biridir..

Adsız dedi ki...

Kıyafetine bayıldım. Özellikle renkler inanılmaz yakışmış birbirine. Hele o kemer ve bilekliğe ne demeli,tam da havaların ısındığı bu günlerde içiizi açacak bir kombin olmuş bu.

Blogger Bolat dedi ki...

Çok havalı :)