24.03.2013

MBFWI | Kith&Kin ''The Life Cycle''

Hello everyone! 
This week I'll always talk about Mercedes Benz Fashion Week and little things about İstanbul! 
 At the last day of Mercedes Benz Fashion Week, I joined another studio performance, this time for Kith&Kin which brand is designed by Serra Kefeli. Kith &Kin is only available Mosmoda Boutique in Ankara, so ıf you want to look these amazing designs, yo can go there! :) 
Have a nice week! :) 
---
Mercedes Benz Fashion Week 4.gün programında katıldığım bir başka stüdyo performansı ise tasarımcı Serra Kefeli'nin Afrika'dan ilham alarak oluşturduğu Kith & Kin markasına aitti, Kith&Kin "kabile içindeki insanların bir arada olup aynı duyguyu hissetme ihtiyacı" anlamına geliyor. Her koleksiyonunda farklı bir tema doğrultusunda hikayesini anlatan Kith & Kin, Sonbahar/Kış 2013-2014 koleksiyonunu ilk defa Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleştireceği sunumuyla tanıttı. Kith&Kin Ankara'da yalnızca Arjantin caddesinde Mosmoda butik'te satılmakta. Biz de Kith&Kin'in stüdyo performansını İstanbul'da Mosmoda butiğin güzel sahibi canım arkadaşım Elif ile birlikte izledik ve bu sırada duvara yansıtılan videodan birkaç gölge oyunuyla güzel kareler elde ettik. Beğenmeniz dileğiyle! 
Sevgiyle kalın! :)
 "The Life Cycle" adlı koleksiyon geneline hakim olan baskılar ise, tasarımcı Serra Kefeli'nin kendi yaptığı yağlıboya tabloların kumaşa basılmasıyla hazırlanmış ve tasarımcının iç dünyasını ve kişisel yolculuğunu yansıtan baskılar, koleksiyonun hikâyesini mükemmel bir biçimde tamamlamış. 
Elif & me!

1 yorum:

akdeniz dedi ki...

çok şıkmış..
http://zoomlabakalim.blogspot.com/