24.02.2013

Loves From Fashion 2nd Year Party!

Aslında tüm hikaye bundan tam iki yıl önce,yağmurlu bir Ankara sabahında Starbucks'ta oturmuş internette gezinirken blogları keşfetmem üzerine başlamıştı. Blogun ve bloggerlığın ne demek olduğunu ilk o zaman öğrenmiş ve hemen arkasından ben de kendime bir blog açmaya karar vermiştim. Adının ne olacağını çok da düşünmeden 'Loves From Fashion' dedim ve böyle başladım bu keyifli yolculuğa. Şimdi geriye dönüp baktığımda koskoca iki yılı geride bıraktığımı görmek benim için gerçekten çok önemli. Bu iki yılda ben de blogumla birlikte büyüdüm, yepyeni insanlar tanıdım, hayal edemeyeceğim şeyleri gerçekleştirme fırsatını buldum, sevdiğim ünlülerle tanıştım, kimi zaman çok keyifli partilere katıldım ve kimi zaman da bu partilere ev sahipliği yaptım.
 Blogumun ikinci yılı şerefine bu yıl tasarımcı Zeynep Çatal'ın Nene Hatun caddesindeki şık butiğinde blogger arkadaşlarım ve yakın dostlarım için şık bir davet düzenledim. Pek çok blogger arkadaşımın yanı sıra Safiye Soyman ve moda yazarı Aysun Kaba gibi çok özel isimler de davetimde beni yalnız bırakmadılar. Mutlu Atolye'nin birbirinden güzel cupcakeleri ise beni benden aldı ve hiçbirini yemeye kıyamadım diyebilirim :)) Geçtiğimiz iki yıl boyunca yanımda olan, bana destek olan tüm arkadaşlarıma ve beni bıkmadan sıkılmadan takip eden siz takipçilerime çok teşekkür ederim! Birlikte daha nice mutlu ve başarı dolu yıllara! :)
Blogumu açtığım ilk günden beri her zaman yanımda olan moda yazarı Aysun Kaba ile :)
Bonbon'umla :)
Safiye Soyman da aramızdaydı :)
Zülal ile biscolata pozu :P
We're lost in Duygu's closet...
Fulya Sezen! O benim canım canım :))
Toplu bir blogger pozu :)
Elif ile! She is a 'It Girl!' indeed :)
Derya-Duygu-Sinem-Nilay
Zeynep Çatal ve Elif Uysal ile :)
 Sevgiyle kalın! 
Davetten daha fozla fotoğraf için TIK TIK! 

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Orada olsam ne güzel olurdu dedirtti postun .. Keyifli bir gün olmuş belli.

e-nsisters.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Herşey çok güzel görünüyor. Nice senelere başarılarla ;)

Sibel

the creation of beauty is art. dedi ki...

Congratulations! That is such an exciting milestone :)
the-creationofbeauty.blogspot.com

Missinem dedi ki...

İyki yagmurlu bir gunde blogger dunyasını kesfetmissin de seni ve guzel blogunu tanımışız :)) ikinci yılının doğum gunume denk gelmesi ve bunu da unutmayıp guzel suprizin eşliğinde kutladığın için tekrar tesekkurler canım...

NlyStyle dedi ki...

Kubicim böyle güzel nice mutlu etkinliklere ve nice güzel loves from fashion postlarına diyelim. Harika bir gün ve harika bir etkinlik için tekrar teşekkürler. sevgilerimle NİLAY.

wantthefashion dedi ki...

herşey çok güzel görünüyor. nice yaşlara kubi, seni ve blogunu çok seviyoruz <3
cupcakelerde gözüm kaldı yahuuu :D

Lunapark Queen dedi ki...

Canım mail atmıştım sana aldın mı bilmiyorum ama tebrik ederim tekrar, daha nice başarılara, yıl dönümlerine inş.. Keşke yanında olabilseydim :)

Bu arada benim de blogumda Avon'dan süper bir hediye çekilişi var beklerim :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com/2013/02/give-away-avon-sensuelle-parfum.html

Blogger Bolat dedi ki...

Hayırlı olsun Kubi, seni seviyoruz :) Nice yıllara :)