24.01.2013

L'Amoureuse in Barbizon!

Herkese merhaba!
Sonunda sınavlarımı geride bıraktım ve tekrar aranızdayım! Son günlerde güzel arkadaşım sunucu ve yapımcı Fulya Sezen ile çekimlerden fırsat buldukça sık sık spora gitmeye başladık. Bugün de yine spora gitmeden hemen önce katılmamız gereken bir davet olduğundan soluğu Fulya'nın saçları için Ümitköy'deki Barbizon Kuaför'de aldık. Muhteşem dekorasyonu, rahatlatıcı atmosferi ve ev sahibi Deniz hanımın güler yüzüyle kendinizi evinizde hissettiğiniz bu güzel yerde ben de Fulya'yı beklerken Vogue Paris'in Aralık sayısındaki Carla Bruni röportajına göz gezdirdim ve sizler için birkaç fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedim! Sınavlarımdan kurtuldupuma göre bundan sonra yeni davet ve çekimlerle birlikte çok daha sık aranızda olacağım. Umarım havaların biraz daha sıcak  olduğu bugünlerde sizlerin de keyfi yerindedir. Şimdilik sizi fotoğraflarla ve Carla Bruni'den muhteşem bir parçayla başbaşa bırakıyorum. Sevgiyle kalın! :)

4 yorum:

fashionbypride dedi ki...

Hosgeldin kuzum:) özlemiştik;) neyse sınavların bittiğine göre em kısa zamanda stüdyoya gelip islere el atıyorsun o halde;))) Bu arada Fulya'nın kıyafetini ilk defa görüyorum üzerinde provalar dışında:) cok yakışmış prensese:)))

Unknown dedi ki...

@fashionbypride: Ben de özlediiim çoook =) İlk fırsatta yanındayım ve hatta şöyle bi akşam gezmelere çıkalım felekten bi gece çalalım yine :) Fulya bugün muhteşemdi, elbise kendisi gibi süper birinin imzasını taşıyo çünkü =)Ellerine sağlık diyorum ben :)

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

sakalsız kubi istiyoruzzz :)

Dikostyle dedi ki...

yorumun için teşekkürler seni takibe aldım umarım sende alırsın :). Sevgiler...