30.01.2013

Gym Time At Most Life Club!

Hi Everyone! 
Recently, I started to go to sport often because of my school holiday. I joined Most Life Club which is perfect place to relax and the best sport complex in Ankara! Sport is very effective way to relax and I can change my mood easily when I doing gym or swimming in the pool. In my last visit one of my friends Carlos, took my some photos for you and also this week in our tv show -Hayat'a Dair Herşey- we'll talk about healthy life style with Fulya! Keep in touch! Bisou!
---
 Herkese merhaba!  
Son zamanlarda okulun yarı yıl tatilini fırsat bilerek boş zamanlarımda kendimi Kentpark Avm'nin altında bulunan ve bana göre (ki birçok yeri denediğim için söylüyorum) Ankara'nın en güzel spor salonlarından birisi olan Most Life Club'a atıyorum. Spor yapmak gerçekten bana kendimi çok iyi hissettiriyor ve mutsuz olduğum anlarda üzerimdeki negatif enerjiyi tamamiyle söküp atıyor. Önce biraz koşarak başlayıp daha sonra kardiyo aletlerine ve ardından havuz ya da saunaya geçtiğim periyodik spor günlerimden birinde sizler için birkaç fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedim. Aynı zamanda Fulya ile bu hafta Hayata Dair Herşey programında sizler için Most Life Club'tan sağlıklı yaşamın ipuçlarıyla ve tabi ki yine birbirinden güzel defilelerle sesleniyor olacağız. İzlemeniz dileğiyle :) Sevgiyle kalın...
Most Life Club'ın bünyesinde son teknoloji ürünü fitness ve kardiyo aletleri, mimarisiyle dikkat çeken kapalı yüzme havuzu, squash, basketbol ve voleybol alanları, spinning odaları, pilates, yoga, aerobik ve dans çeşitlerinin toplu ve özel derslerinin verilebileceği ferah sınıflar bulunuyor. 

3 yorum:

the creation of beauty is art. dedi ki...

Great gym look!
the-creationofbeauty.blogspot.com

Rainbow Gatherer dedi ki...

bu mevsimde gym e gtmek kadar zor olan birşey yok :) bende üyeyim ama zar zor gidiyorum ,şimdi bu fotolarınızı gördüm gaz geldi bende düzenli devam edeceğim artık=)

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

Blogun çok güzel canım.Blogunu takip ediyorum.Banada beklerim :)İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetle hakkında paylaşım yapıyorum.http://istkazanbenkepce.blogspot.com