11.01.2013

Bilkent Street Fashion: Gardener Pants!

 Herkese merhaba! :)
Uzun bir aranın arkasından Bilkent Street Fashion postlarıyla tekrar aranızdayım! Kampüste birbirinin tıpa tıp kopyası olan cici kızların arasında gerçekten tarzıyla ön plana çıkan isimleri bulmak çok ama çok zor o yüzden bu yazıları yazmak ve resimlemek benim için gerçek anlamda bir emek ve uğraş gerektiriyor. Küçüklüğümüzde eminim kız erkek demeden hepimiz bahçıvan tulumlarından mutlaka giymişizdir. Ben de kampüste öğle yemeği yerken arkadaşım Eylül'ün giydiği Zara bahçıvan tulumunu ve onu kombinlediği örgü kazağını gerçekten çok beğendim ve kendisini hemen orada fotoğrafladım :) Salaşlığın ön planda olduğu ve herkeste göremeyeceğiniz parçaların bir arada kombinlendiği stil sahibi rahat bir kombin olduğunu düşünüyorum. Umarım siz de beğenirsiniz :) Sevgiyle kalın...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

sen en iyisi ayse merve paylas bu kız hic olmamıs

the creation of beauty is art. dedi ki...

Aww, she looks beautiful!
the-creationofbeauty.blogspot.com

individuelle dedi ki...

bu tarz tulumlari görmeyeli cok olmus, güzel bir post, güzel, zevkli bir kiz, bu gibi postlarin devamini merakla bekliyorum.

Blogger Bolat dedi ki...

Kubi, kız pek güzel hem de şirin :) Aliiii Ali disiterooo :))

Unknown dedi ki...

hakikaten eylül süper guzel ve doğal bi kız! ne gıyse yakısır kubiii! ama kazagını salopetin içine giymesi harika yakışmış :D hiç şüphesiz dışarıdaki kar manzarasının ve çekim kalitesinin de bunda olumlu etkileri var :)

sevgiler!

Unknown dedi ki...

arkadaşının gülümsemesine bayıldımm :)
Bir kadın güzel gülümseyebiliyorsa ona herşey yakışır zaten.

Güzel bir çekim, ellerine sağlık

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

İşte bu salaşlığı seviyorum dozu yüksek salaşlığa ise bayılıyoruuuuuuum

Zülal Ateş dedi ki...

Bu stili seviyorum, kombine pozlara bayildim!!