15.12.2012

My Fashionable New Year Wishlist! -2013-

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken bu yıl da sizler için modadan dekorasyona her alanda 2013 senesi için mutlaka almak istediğim bazı ürünleri seçtim! Aksesuarlar, parfümler ve tabi ki bir iç mimar adayı olarak evimin dekorasyonunda vazgeçemediğim NUEV mobilya bu yıl dilek listemi oluşturan ürünler arasında yer aldılar. İşte yeni yılda kendim için seçtiğim birbirinden güzel ürünler! :)
Davetlerin ve özel kutlamaların vazgeçilmez parçası olan papyonlar klasik giyimin bence en vazgeçilmez parçası durumundalar. Hal böyle olunca papyonunuzla klasik kalıpların dışına çıkıp stilinize stil katmanız gerekebilir. İşte bu noktada Mimoco 'nun papyonları ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz :)
2-Christian Dior Homme Edt.
Yıllardır kullandığım parfümümü değiştirmek benim için hiç te kolay değildi. Ta ki Dior Homme'u koklayana kadar! Yeni yılda burnunuza hoş bir koku gelecek olursa bilin ki ben oralarda bir yerlerdeyim!
Saat bir erkeğin vazgeçilmezidir diye söyler dururum her zaman. Bu söz lafta kalmamalı diye düşünüyorum. Bu yüzden yeni yılda Triwa saatlerime bir yenisini ekleme niyetindeyim. Hem spor hem de klasik duruşuyla kahverengi bir Triwa Nevil saat bu soğuk kış günlerine gidecek en güzel şey kesinlikle! :)
Instagram'dan beni takip edenler yaz kış kolumdan hiç çıkarmadığım tek şeyin Begart Bilekliklerim olduğunu bilirler. Begart yeni koleksiyonuyla Lidyana.com'da satıla dursun, ben zımbalı modellere gözümü dikmiş aklımda stylingini yapacağım yeni fotoğraf çekimlerinin hayallerini kuruyorum!
Müzik dinlemek gerçekten doğru kulaklıkla keyif haline dönüşüyor. Bu noktada Zumreed kulaklıklar ''Music with style'' sloganıyla hem kaliteli müziği hem de stili sizlere bir arada sunuyorlar.
Atkılara olan takıntımı biliyor olmalısınız. Son zamanlarda ise kafamı ciddi anlamda cüzdanlarla bozmuş durumdayım! Bu Fendi cüzdanı Beymen'de gördüğüm ilk anda ona tutuldum ve kendisini yeni yılda kesinlikle sağ arka cebimde görmek istiyorum! :)
Gözlük dediğin böyle olur! Ray-Ban'in wayfarer modeli camındaki New York Siluetiyle birleşince ortaya Asos'ta buldugum bu harika gözlük çıkmış. Bu gözlük fotoğraf çekimlerinde muhteşem bir aksesuar olabilir haksız mıyım? :)
İç mimar adayı olarak mobilya ve dekorasyona olan merakımı bilmeyeniniz yoktur. Tam da bu noktada evimin ve odamın dekorasyonunda severek kullandıgım ürünleri aldığım Nuev'de bu sandıklı pufu odamın girişi için kesinlikle istiyorum! İçine kimbilir neler sığdıracağım :)
Yine odam için istediğim bir diğer parça ise bu harika Fancy Berjer. Siz bu koltuğu antre veya oturma odalarında da tercih edebilirsiniz ancak ben şuan okuma lambamı yakıp bu koltuğa oturup saatlerce kitap okumak istiyorum. Kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla bulacağınız Nuev mobilyanın web sayfasına mutlaka göz atın derim! 
Geldik son ve en büyük dileğe. Akıllı telefonlar piyasaya çıktı çıkalı herkes tek tip telefon modellerine yönelirken, benim tercihim özellikle iç görüşmelerimi yaparken stilime stil katacak daha bireysel ve özgün modellerden yana oluyor. Nokia N9 işletim sistemi ve rengarenk modelleriyle 2012 yılında oldugu gibi 2013 yılında da yanımda olacak! Tabi ki yeni Nokia Lumia beni ondan vazgeçirmezse! Beklemede kalın! 
---
Yeni yılda sizin dilek listenizde neler var? :)
-Sevgiyle Kalın-

2 yorum:

the creation of beauty is art. dedi ki...

What a great wishlist! I love that bow tie.
the-creationofbeauty.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Wishlist süper olmuş! Saate bayıldım ben de istiyorum! :)