2.12.2012

I Like The Winter Things!

Herkese merhaba!
Ankara'ya kış mevsimi bir başka yakışıyor! Bu aralar soğuk havaların tadını doyasıya çıkartıyorum. Çok sevdiğim deri  mont ve eldivenlerimi üzerimden çıkartmıyorum, en sevdiğim dostlarımla Starbucks'ta kahve içip ısınıyorum ve keyifli aktivitelerle hayatıma renk katarken yaklaşan yeni yılın heyecanını fazlasıyla hissedebiliyorum! Yeni bir hafta ile gelecek tüm yeniliklerin öncesinde, sizlerle geçtiğimiz hafta içerisinde yaptıklarımı paylaşmak istedim :)
-- Geçtiğimiz günlerde 'Ali Baba ve Kırk Haramiler' operasına katıldım ve gerçekten görsel ve müzikal bir şölene imza atılan bu gösteriyi çok beğendim. Operaları daima sevmişimdir, günlük hayatın stresinden uzaklaşmak için birebir :) 
-- Ankara Kızları Güzellik Yarışması'nın yarı final elemeleri Most Life Club'ta gerçekleşti. Moda yazarı ve stil danışmanı Aysun Kaba'nın da bulundugu jüri üyeleri arasında ben de vardım. Yarışma esnasında gelen adayları teker teker tanırken bir yandan da hep birlikte keyifli anlar yaşadık.
-Aysun Kaba ile pek yakında yine moda ve stil üzerine çok keyifli bir sohbet gerçekleştireceğiz. Bu güzel röportaj öncesinde beklemede kalmanızı tavsiye ederim :)
-Fulya Sezen'in sunumuyla gerçekleşecek 'Hayata Dair Herşey' programı 9 Aralık Pazar günü saat 15:15 '^te yayına başlıyor! Ben de her pazar program içinde moda,stil ve sosyal medya üzerine konuşup sizlerle buluşacagım. Çekimler tüm hızıyla devam ediyor.
 -Yeni yıl yaklaşırken evi baştan sona süslemeye bayılıyorum. Çam ağacımı bir yıldır uykuya daldıgı yerden çıkardım ve tekrar süsledim :) Tepe Home'dan aldıgım bu yeni yıl bebekleri ise agactaki en sevdiğim süsler arasındalar! L Peki siz bu aralar neler yaptınız? :)

3 yorum:

Seda Maç dedi ki...

Supersin kubu cok sey kacirmisim ama programi kacirmamak icin elimden geleni yapicam :-)

D.T. dedi ki...

Ben de Kubilay bu aralar etkinlik yapmıyo diyodum ki gizli gizli yapıyomuş aslında :))

Yasemin dedi ki...

programi simdi actim bekliyorum:)