30.12.2012

Happy New Year Everyone!

2012'nin son gününden herkese merhaba! 
Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken, 2012 yılı boyunca  burada sizlerle bir şeyleri paylaşıyor olmak benim için gerçekten çok büyük bir keyifti. Geriye dönüp baktığımda güzel dostlukların başlangıç tohumlarını ektiğim, hatalarımdan ders çıkardığım, gelene kucak açmayı ve gideni kendi yoluna bırakmayı öğrendiğim dolu dolu bir yıldı 2012 benim için... Umarım herkes için bu böyledir.. Şimdi ise yepyeni umutlarla dolu bir yılı karşılamadan ve şampanyalarımızı patlatıp yeni yıla girişimizi kutlamadan önce biraz durup geçen yılımızı ve yaptıklarımızı gözden geçirmeliyiz. Tutulan ve tutulmayan sözleri düşünmeli, yaşadığımız zaferleri ya da yaptığımız hataları anımsamalıyız. Güzel maceralara büyük bir hevesle yelken açtığımız veya inciniriz korkusuyla kendimizi geri çektiğimiz anları düşünmeliyiz. Çünkü aslında yeni yılın anlamı budur, bir şans daha yakalamak, affetme fırsatı bulmak, daha iyisi için çalışmak ve daha fazlasını vermektir. Endişe etmeyi bir kenara bırakıp gelecek olanı sevinçle karşılamaktır. Gece yarısı saat 12:00'yi vurduğunda lütfen birbirimize iyi davranalım, birbirimizi daha çok sevelim ama sadece bir gece için değil, bütün bir yıl boyunca... Ailem, yakın dostlarım ve sizlerle geçen güzel bir yılın ardından ben, hepimiz için eskisinden çok daha güzel geçecek yepyeni bir yıl diliyorum... Sevgiyle kalın...
 Fotoğraflar için sevgili AysheRose'a çok teşekkür ederim, yeni yıl öncesinde kendisiyle Ankara'da buluşup sohbet etme fırsatı bulmak gerçekten çok güzeldi :)  Vakko'nun muhteşem yeni yıl dekorasyonu önünde çektiğimiz bu keyifli kareleri umarım beğenmişsinizdir :)
Kazak: H&M Türkiye
Pantolon: Tommy Hilfiger
Ayakkabı: Jack&Jones
Bileklikler: 
-Love Without A Cause by Ahu Atesel
-Atolye 16 (Buse Terim'e kocaman teşekkürler! :)
-BEGART by Begüm Akdoğanlar
Saat: DKNY

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok içten bir post.En azından bu içtenlik okurken bana çok net geçti.Mutlu,sağlıklı,başarılı bir yılması olması dileğiyle.Selamlar..

the creation of beauty is art. dedi ki...

That sweater is amazing! I hope you have a great 2013!
the-creationofbeauty.blogspot.com

minikkus dedi ki...

mutlu seneler tatlı Kubi:) iyi düşünen herkesin dilekleri kabul olsun ^,^