4.12.2012

Dilek Hanif Ile Harvey Nichols'te...

 Herkese merhaba! 
Bugün Ankara'ya ilk kar düştü ve sanırım kış mevsiminin en soğuk günlerinden birini yaşadık :) Tüm bu soğuk ve karın arasında ise Harvey Nichols'te gerçekleşen Dilek Hanif daveti ile ısınma fırsatı bulduk. Türkiye'yi dünyada temsil eden en önemli modacılardan biri olan ve bu yıl Paris ve Milano'nun ardından Istanbul Fashion Week'te ilk kez defile gerçekleştiren Dilek Hanif yeni koleksiyonunu Harvey Nichols'te bizlere bizzat kendisi tanıttı. Barok akımının ön planda oldugu gece elbiseleri ve uzun pelerin mantolar koleksiyonda en beğendiğim parçaları oluştururken, Dilek Hanif davete katıldıgı sade kombiniyle Ankara'da davetlere abartı derecede süslenerek gelen cemiyete de kendince bir ders verdi :)) Fulya Sezen ile katıldıgımız davette biz de sizler için birkaç poz vermeyi ve fotoğraf çekmeyi ihmal etmedik. Davette Diyetisyen Elvan Odabaşı ve kardeşi Elvin Odabaşı'na rastlamak da çok hoş bir sürpriz oldu bizim için. İşte davetten bazı kareler. Sevgiyle kalın :) 

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Şık ve sadeymiş Dilek Hanım... Ankara'da çok fazla davet olmadığı için sanırım biraz fazla abartılı oluyor buradakiler:) Elvan ve Elvin Odabaşı kardeşler de şık ve uyum içinde giyinmişler, bence çok sempatikler. Ama Fulya ve sana bayıldım. Duruşunuz yeter..

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

kubilaycım çok tatlısın teşekkürler. Bu ne çalışkanlık yahu hemen post yapmışsın, sevgiler

Adsız dedi ki...

Dilek hanifi cok ayipladim en azindan sacini yikayip brz makyaj yapabilirdi ankarayi onemsemedigi her halinden belliydi istanbuldakine katilmistim son derece suslu bakimliydi...bide fulyanin etegi ne marka?

Blogger Bolat dedi ki...

Dilek Hanifi çok beğenirim ben, bence tarzını oturtmuş bir modacı :)

Aysegul Uluc dedi ki...

bakimli ve sade olmak, kiyafetin kisiligin onune gecmemesi demek ki bu tum hanimlara ders olmali.
Kubilaycim sen de her zamanki gibi cok şıksın, Fulya da ne kadar güzel bir bayanmis :)

http://www.stylishtimes.net