31.10.2012

Have a Happy-Creepy Halloween!

 Herkese merhaba!
Bildiğiniz gibi her yıl 31 Ekim'i 1 Kasım'a bağlayan gece kutlanan cadılar bayramı aynı zamanda benim doğum günüm. Bu yüzden cadılar bayramını kutlamak benim için gerçekten önemli ve de bir o kadar keyifli! Eski geleneklerde insanlar cadılar Bayramı olarak bilinen 31 Ekim'in, yaşayanlar ve ölüler dünyası arasında bir bağ yarattığına inanırdı. Ölüler kötü niyetli ve tehlikeli kabul edilir; yaşanılan sorunlardan, hastalıklardan ve kötü hasattan onlar sorumlu tutulurdu. Festivalde ateşler yakılır, genellikle kış için öldürülen hayvanların kemikleri bu ateşlere atılırdı. Kötü ruhları taklit edebilmek ve onlardan korunmak için maskeler ve kostümler giyilirdi. Geçtiğimiz yıl Zülal ile gerçekleştidiğimiz ilk cadılar bayramı çekimini hatırlayanlarınız var mı bilmem ancak bu yıl da sizler için çok özel bir çekim gerçekleştirdik.  Geçtiğimiz yıl ilham kaynağımız olan cadıların yerini bu yıl Charles Addams'ın kaleminden çıkan ünlü Addams Ailesi serisinin karakterleri aldı.  Çekimimizde bu serinin başrollerini oynayan Gomez ve Morticia Addams çiftinin birbirleriyle olan muhteşem uyumunu ve de stil ipuçlarını görebilmeniz mümkün. Sizler de bu korku dolu gecede maskelerinizi takmayı, ve gelen konuklar için şekerlemeler hazırlamayı unutmayın! 
Cadılar bayramınız kutlu olsun! 
---
''As you know, every year at 31 of the October, we're celebrating halloween and ıt ıs my birthday! So, this is very important for me and I celebrate halloween almost every year! It was traditionally believed that the souls of the departed wandered the earth until All Saints' Day, and All Hallows' Eve provided one last chance for the dead to gain vengeance on their enemies before moving to the next world. In order to avoid being recognised by any soul that might be seeking such vengeance, people would don masks or costumes to disguise their identities. So this year we dıd Halloween photoshoot with Zülal Ateş and we draw inspiration from famous tv series ''Addams Family''. You can see in our photographs, Gomez and Morticia Addams beautiful harmony and you can catch some style stips. Don't forget to take your mask, and prepare your candies. ''
Happy Halloween Everyone! :) 
Fotoğraflar için Halil Burak ve Kıvanç Güldürür'e, ayrıca destekleri için RetroxOguzhan Kılıç ve Nil Karabağ'a sonsuz teşekkürler :)

7 yorum:

What's Next dedi ki...

çok süper bir çekim olmuş, definitely creepy! ah ah keşke benim de bir fırsatım olsaydı :)

the creation of beauty is art. dedi ki...

What fantastic costumes! I hope you have a great Halloween!
the-creationofbeauty.blogspot.com

fashiononboard dedi ki...

siz delisiniz!!! super olmus bayildiiimmm!!!!

darkolivee dedi ki...

harika çook eğlenceli bir çalışma olmuş

bu arada yeni yaşın kutlu mutlu olsun

sevgiler

Followupfashion dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun canım.

Makyajlar ne güzel olmuş,wuuu çok korkutucu=)

Adsız dedi ki...

Çok ürkütücü ama bir o kadar da eğlenceli bir çekim olmuş :) Bu arada nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun sevgiler!

Blogger Bolat dedi ki...

Ne yapsanız sizden korkunç insan manzarası çıkmaz Kubi :))