21.10.2012

H&M Armada Açılış Daveti!

 Herkese merhaba! 
19 Ekim sabahı saat 11:00'de Armada Avm yeni binasıyla hizmete girdi. Bu yeni binanın içerisinde ise Ankara'nın üçüncü ve Türkiye'nin onuncu H&M mağazası yer alıyor. Cepa'da açılan ilk mağazanın açılış davetine gitmiş ve o günün bize verdiği heyecanı daha dün gibi hatırlayan biri olarak Armada'daki mağazayı açılıştan önce sadece biz bloggerlara ve basına özel bir davetle gezme fırsatı bulacağımızı duyunca yine çok heyecanlandım! 18 Ekim günü saat 17:00'yi gösterdiğinde  blogger arkadaşlarımla birlikte soluğu Armada H&M mağazasında aldık! Mail aracılığıyla konuştuğumuz ancak bir türlü tanışma fırsatı bulamadığımız H&M İletişim Müdürü Pelin Atay ve H&M Sosyal Medya Sorumlusu Deniz Demirtaş'ın yanı sıra H&M Türkiye Ülke Müdürü Leif Spang ile tanışma fırsatı bulmak da gerçekten çok güzeldi. Pelin ve Deniz hanımın güzel ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte güzel aperatifler ve şampanya eşliğinde mağazayı gezdik. 2.000 metrekare alanda kurulu mağaza iki kattan oluşuyor. Yeni mimari konsepti ve aydınlatma sistemiyle diğer H&M mağazalarından farklı olan noktaları bir bakışta anlıyorsunuz. Yeni sezonda H&M yine birbirinden güzel trend ürünleri çok uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor. 19 Ekim'deki açılıştan bir gün önce kasanın sadece bizlere özel açıldığı bu güzel etkinlikte ben de erkek reyonundan rahat rahat alışveriş yaparak yeni sezona yatırım yapmayı ihmal etmedim tabi ki! Davetin sonunda H&M'in Anna Dello Russo for H&M koleksiyonundan hediye ettiği anahtarlıklar da hepimiz için çok hoş bir sürpriz oldu. 
Tasarımda değişikliklerin yapıldığı yeni konsept mağazasını Ankara'da ilk kez Armada'da sunacak olan H&M, yeni led aydınlatma sistemleri, farklı duvar ve tavan renkleri, ürünleri ön plana çıkartan gizli aydınlatma çözümleri, dikkat çekici avizeleriyle davetkar mağazasında müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatacak! :)
Yeni konseptteki mağazayı H&M Iletişim Müdürü Pelin Atay bizlere birebir anlattı ve birlikte ufak bir mağaza turuna çıkarak yeni H&M mağazasına ve son koleksiyondaki detaylara göz gezdirdik. H&M Sosyal Medya Sorumlusu Deniz Demirtaş da bizlerle teker teker ilgilendi ve H&M mağazası ile ürünler hakkındaki fikirlerimizi sordu. Onlarla tanışmak gerçekten çok keyifliydi, bizlere göstermiş oldukları ilgi ve pozitif enerji etkinliği çok daha keyifli bir hale getirdi.

Erkek koleksiyonunda en begendiğim parçalar Jean pantolanlar oldu. Slim fit kesimleri, kalitesi ve duruşuyla uygun fiyatlarıyla sizlere birçok seçenek sunuyor. Bunun yanı sıra aksesuarlarda atkılara ve desenerine de bayıldığımı söyleyebilirim. Zaten alışveriş sırasında içlerinden iki tanesi çoktan benim oldu bile :)
Bu güzel etkinlik ve alışveriş fırsatı için tüm H&M ekibine sonsuz teşekkürler.. 
Keyifli bir hafta sizinle olsun! :)


6 yorum:

pelito dedi ki...

En kısa zamanda Armada gitmeliyim H&M ye ne zamandır uğrayamamıştım, her zamanki gibi çok tarzsın sende;)

What's Next dedi ki...

buradan bile belli mağazanın ne kadar ferah olduğu, iyi alışverişler! bu arada zımbalı kot ceketin süpermiş ;)

fashiononboard dedi ki...

H&m ekibi birtanedir! Her lansmani onlarla birarada olacagimiz icin iple cekiyorum :) Yeni magaza da Ankara'ya hayirli olsun Kubilay'cim! -Ruya

fashiononboard.net

Blogger Bolat dedi ki...

Kubi bu yorumla sosyal medyaya destek olayım istedim H&M adına :))

the creation of beauty is art. dedi ki...

That is so fantastic! Love all of the incredible photos!
the-creationofbeauty.blogspot.com

Aysen Çakmaktepe dedi ki...

merhabalar uzun zamandır mesaj yazamadım :((( ama olsun ben hep seninleydim :))))Antalya'da HM yok çok üzgünüm bebek olunca'da hiç bir yere uçamıyorsun kuşlar gibi özgür olamıyorsun yani :)))))