14.10.2012

Breakfast In Autumn With Blogger Friends!

Hi guys! 
Two weeks ago my close blogger friends Deniz Saatcioglu came to Ankara from Istanbul and we joined breakfast in Big Chefs with Funda and Ezgi. After the lunch, we visited Seğmenler Park and we took some photos for you! I hope you'll like ıt! Have a nice week! :)
---
Herkese merhaba! 
Havalar soğuyor, günler kısalıyor ve sonbahar geliyor! Kışı seven ve gelmesini isteyen ben, bu sene yaza doyamadım! İki hafta önce havaların bundan çok daha sıcak oldugu bir günde, çook sevdiğim arkadaşım Deniz Saatçioğlu'nun Istanbul'dan gelmesiyle Ankara'lı blogger arkadaşlarım Funda ve Ezgi ile soluğu Big Chefs'te aldık ve hep birlikte güzel bir Pazar kahvaltısı yaptık. Bol bol sohbet ettik, eğlendik ve hasret giderdik. Kahvaltının ardından bloggerlar bir olunca fotoğraf çekilmeden olmaz diyerek soluğu Seğmenler parkında aldık. Deniz yine tüm enerjisi, güler yüzü ve şıklığıyla Ankara'ya renk getirdi. Bu güzel fotoğraflar için de ona kocaman bir teşekkür ediyorum :)) En iyisi sizi o keyifli fotoğraflarla başbaşa bırakayım! 
Sevgiyle kalın! :)
 Sweat: H&M / Pant:H&M / Shoes: GUESS / Watch:DKNY / Whistband: BEGART
Follow Me On!
Facebook / Twitter / Instagram





3 yorum:

wantthefashion dedi ki...

kubi yok yok o bileklik hiç olmamış sana sen bana gönder onu valla diom bak gözüm gibi bakarım >D deniz ablamızda formunu hiç kaybetmiyor. dünya güzeli bir anne olucak (^_^)

the creation of beauty is art. dedi ki...

These are really great pictures! Love the white pants! :)
the-creationofbeauty.blogspot.com

Unknown dedi ki...

@wtf: Çook teşekkür ederiiim vallahi BEgüm Akdoğanlar'ın eline sağlık diyorum gören herkes çook beğeniyoo :)

@the creation of beauty is art: Thank you so much! Love u <3