23.09.2012

September Shoes!

Herkese merhaba! 
Yeni bir sonbahar sezonu yaklaşırken, stilimizin en büyük tamamlayıcıları şüphesiz yine ayakkabılarımız olacak! Sonbahar alışverişlerine ayakkabı seçiminizi yaparken dolabınızdaki kıyafetlerle olan uyumuna dikkat etmenizi ve hava durumunu dikkate almanızı tavsiye ederim. Yaz aylarında zıt renkler ve neon görünümü sevsem de sonbahar geldiğinde soft ve birbirine uygun tonları tercih etmekten yana oluyorum. Bunun yanı sıra giyeceğiniz ayakkabının sonbaharın hava koşullarına uygun olması da çok önemli. Bu sezon ayakkabılara baktığımızda birşeyi kolayca söyleyebiliriz: '' Zımbalar heryerde!''
Yağmurlu günlerde babetlerden çok bileği kapalı, deri ayakkabılar, çizmeler veya botlar giymeniz daha iyi olacaktır. Bu sezon dolgu topuk botlar ayaklardan çıkmayacak! Ben yüksek topuktan yanayım. Ancak siz yüksek topuklarla karda, yağmurda yürüyemiyorum diyorsanız, kısa topuklu bootiler tam da size göre bir seçim. Bu botları taytlarla veya yırtık kotlarla, üzerine deri ceket giyerek kombinleyebilirsiniz. Biraz hayal gücünüze kalmış! :)

Ben babetlerden vazgeçmem diyorsanız, geçtiğimiz sezon topuklularda moda olan ''sivri burun trendi'' bu sezon babetlerle moda yolculuğuna devam ediyor. Babetlerin yanı sıra bu sezon revaçta olan Loafer'ler, kolejli preppy tarzına gönderme yaparken bir yandan da üzerindeki işlemelerle bana barok akımını çağrıştırmaktalar. Kaşe bir montun altına muz çorapla giyilen bir kalem etek düşünün! Bu ayakkabılar işte tam da öyle bir kombine uygun! Blair Waldorf tarzı ;)

Not:'Zımbalı babetler ve Loaferler için Zara'yı mutlaka ziyaret edin'
 Sizin favori ayakkabınız hangi model ve numara? :))

Hiç yorum yok: