30.09.2012

Next Level Ankara Opening Party!

Selam millet! 
Umarım keyifler yerindedir! Zira benimki etkinlikler ve davetlerle dolu bir sonbahar sezonunun yaklaşmasıyla birlikte oldukça yerinde! :) Geçtiğimiz cuma gecesi Bonbon ve Ezgi ile birlikte Ankara'ya yeni bir soluk getiren 'Next Level' Rezidans, Ofis ve AVM'nin açılış gecesine katıldık! MAG Medya'nın düzenlediği açılış gecesi tek kelimeyle muhteşemdi! Birbirinden güzel içkiler, lezzetli aperatifler ve DJ. Salih Saka'nın müzikleri eşliğinde gecedeki tempo bir an olsun düşmedi! Biz de bol bol eğlendik ve Next Level'ın muhteşem dünyasına bir gece de olsa konuk olduk! Tüm bunların yanında çok sevdiğim bazı isimleri de orada görmek oldukça güzeldi. Öncelikle ev sahiplerinden Beril Çavuşoğlu ve Can Çavuşoğlu ikilisi yine şıklıklarıyla göz doldurdular. Stilini severek takip ettiğim Begüm Akış yine tüm güzelliğiyle geceye katılan isimler arasındaydı. Stil danışmanı Sevgi Soluk ve İkon Medya'nın ikon patroniçesi Başak Temel'e rastlamak da keyifli bir tesadüf oldu benim için. Moda tasarımcısı Ece Salıcı da Paris uçuşu öncesi geceye uğradı ve kendisiyle tanışıp sürpriz projeler üzerinde konuşmaya başladık bile!
Bu muhteşem gecenin ardından şunu söylemeliyim ki Next Level Ankara'ya yepyeni bir heyecan ve hareket katmaya geliyor. Bu muhteşem parti de bunun en güzel ispatı niteliğindeydi. Hayatınızda biran olsun durup düşünüyor ve kendinize 'Şimdi sırada ne var?' diye soruyorsanız cevap çok basit! 'Şimdi sırada Next Level var!' 
Keyifle kalın ve parti fotoğraflarının tadını çıkartın!! :)
T-shirt: Bershka/ Takım Elbise:Zara ve Ayakkabılar Kurt Geiger'den...

Bana baret yakışır mı ne dersiniz? :)
Beymen Sonbahar/Kış 2012-13 Defilesi ile bir sonraki postta görüşmek üzere! :)


3 yorum:

Blogger Bolat dedi ki...

Centilmen insan, İstanbul'dan sevgilerimle, kusura bakma bir kaç post takip edemedik ama geriye doğru başlıyorum şimdi :)

Irina dedi ki...

Hello from Russia! Nice blog ;)

Check mine!
www.sulimablog.com

Unknown dedi ki...

harikasiniz !!!!
ecemin etegine seninde blazerine bayildim ! :)