29.09.2012

Insta-weekly!

''Puslu soğuk hava, dökülen yapraklar... En sevdiğim mevsimdi sarı sonbahar, artık değil...''
---
Eylül ayını geride bırakmak üzereyken zamanın ne kadar hızlı geçtiğini düşünmeden edemiyor insan. Yazı geride bırakıp sonbahara girdiğimiz şu günlerde eğer hala beni Instagram'dan takip etmeyenleriniz varsa (@KubilaySakarya) neden etmiyorsunuz diye durup sorarım size! :) Daha önce Instagram paylaşımlarımla ilgili bir yazı yazmamıştım ve bu yüzden sizlerle geçtiğimiz hafta içerisinde çektiğim bazı fotoğrafları paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz! Sevgiyle kalın!
Evde geçirdiğim vakitlerde dekorasyonla ilgili fotoğraflar çekmeyi seviyorum! Bu da salonumuzun köşesinden bir kare =)
Okula giderken genelde spor ve şık olmaya özen gösteriyorum. Kolej stili ise her zaman vazgeçilmezim. Armalı hırkalar ve kırmızı detaylar benden bu stile dair ufak ipuçları niteliğinde! :)
Eylül ayı moda ayı derler! Vogue Türkiye'de Eylül'e Büyük Moda Sayısı ile giriş yaptı ve kapağı nadiren beğendiğim kapakları arasındaki yerini aldı!
Kot gömlek ve Begart ikilisi birbirinden ayrılmaz! Öğle yemeği sırasında arkadaşımın habersiz çektiği bu fotoğrafı ben çok beğendim. Peki ya siz? :)
-İç Mimarlık okuyunca haliyle gittiğim yerlerdeki dekorasyon fikirleri oldukça çok ilgimi çekiyor. Şarap şişeleriyle yapılmış bu lamba konsepti benim çok hoşuma gitti. Yapımı hem pratik hem de kolay bir DIY projesi olabilir diye düşünüyorum :)
-MAG Dergi'de Ekim ayına hazırlık telaşları! Bu ay sizlere sonbahar stili ve moda dünyasındaki son işbirlikleri hakkında yazdım! Keyifle okumanız dileğiyle! :)
 Sonbaharın gözdesi slipperları Bilkent sokaklarında yakaladım! Bilent Street Fashion postları pek yakında yeniden başlayacak! Benden söylemesi! :)
Muzazez Ersoy'dan ''Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı, Ömrümü sana verdim, dönüp baksan ne vardı?'' şarkısı eşliğinde içilen bir kahve :)
Filistin caddesinde gün batımı.. Huzurun ve sakinliğin verdiği o tat başka hiçbir yerde yok...

Bu da bir sonraki posttan ufak bir ipucu! Sırada 'Next Level' açılış partisi var! 
Beklemede kalın!
---
'' Instagram: @KubilaySakarya ''





3 yorum:

modabekçisi dedi ki...

güzel bir post olmuş...

a dedi ki...

fotoğraflar çok güzel eylül ayı vogue ise benim de favorilerim arasına girdi dolu dolu bir sayı olmuş.. kolej stilin ve kombinlerin de çok şık :)
sevgiler..

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

öncelikle dekorasyon resmine yorum yapıcam çünkü köşeye bayıldım özellikle sehpa harika görünüyor. Kot gömlek çok yakışmış. Bilkentte ki kızlara ayrı bir blog bile açılabilir:)