19.09.2012

Fashionable Collaborations!


Moda dünyası bu sonbahar en hareketli dönemlerden birini yaşıyor! Büyük markaların çoğu birbirinden farklı tasarımcılarla işbirliği yapma peşinde! Değerli ve lüks olanı tanınmış isimlerin yaşanmışlığına adayan bu özel işbirlikleri zaman zaman ünlü isimlerin imzası bulunan bu ürünleri tüketiciye alınabilir fiyatlarla bulabilme imkanı da sunuyor. Her zaman bulunamayacak bu fırsatları akıllıca değerlendirmek sizin elinizde! İşte sezondaki son işbirliklerinden sizler için seçtiklerim :)
Yayoi Kusama for Louis Vuitton
Moda dünyasında bu sezon en heyecan verici işbirliği şüphesiz polka-dot (puantiye)‘nin en önemli temsilcilerinden Yayoi Kusama’nın Louis Vuitton için tasarladığı ürünler! Bir dönem politikayla ilgili yaptığı eylemlerle ve çıplak vücutları beneklerle süslemesiyle ünlü olan sıra dışı sanatçı Yayoi Kusama yaklaşık kırk yıldır bir akıl hastanesinde yaşıyor. Louis Vuitton’un tasarımcısı Marc Jacobs’ın aklına gelen bu işbirliği fikri, Yayoi Kusama’nın da ikna olmasıyla hayata geçti ve bu sezon beneklerle dolu bir koleksiyon vitrinlerdeki yerini aldı! Ayrıca dünya çapında pek çok Louis Vuitton mağazası bu özel işbirliği için vitrinlerini beneklere ve Yayoi Kusama’nın birebir balmumu heykellerine bürüdü! Eğer yaşayan bir tarihe tanıklık etmek istiyorsanız bu koleksiyondan bir parça edinmenizi şiddetle tavsiye ederim!

 -Victoria Beckham For Cutler&Gross
Tasarıma olan merakıyla adından sıkça söz ettiren ve son dönemde koleksiyonlarında yarattığı seksi kadın silüeti ile moda dünyasında çok beğenilen Victoria Beckham bu sefer farklı bir işbirliği  ile karşımıza çıkıyor! Daha  önce 2009 yılında kapsül bir gözlük koleksiyonu çıkartan tasarımcı, önümüzdeki sezonda ünlü gözlük markası Cutler&Gross için 6 modelden oluşan yeni bir gözlük koleksiyonu tasarladı. Victoria Beckham’ın keskin çizgisini tamamiyle yansıtan bu gözlüklerin her birinden 3 farklı renk mevcut. Meraklısına duyurulur!
 -Anna Dello Russo for H&M!
Her sezon birbirinden başarılı tasarımcılarla yaptığı işbirlikleriyle adından söz ettiren H&M bu  sefer tasarımcı&marka işbirliği bünyesinde unutulmaz bir stil ikonu olan Anna Dello Russo’yu ağırlıyor! Japonya Vogue’un kreatif direktörlüğünü yapan Anna Dello Russo özellikle bir giydiğini bir daha giymemesiyle ve moda haftalarında gün içerisinde değiştirdiği ilginç kostümleriyle tanıştırıyor. Sonbahar’da Anna Dello Russo for H&M koleksiyonunda turkuvaz ve altının birlikteliği en çok dikkat çeken detaylar arasında! Benim favorim ise altın işlemerle süslü turkuvaz rengi küçük valizler! Koleksiyon 4 Ekim'de İstinye Park'da satışa çıkacak! Kaçırmayın derim :)


-Cindy Crawford for C&A:
Yaşına rağmen güzelliğiyle hala dikkatleri üzerine çeken Top Model Cindy Crawford uzun bir süre Deıchman ‘ın marka  yüzü olduktan sonra sonbahar sezonunda casual stilin öncü markalarından C&A için kapsül bir koleksiyon tasarladı. Alınabilir fiyatlarıyla dikkat çeken koleksiyonda hırkalar, kazaklar ve bol paltolarla rahatlığa önem veren bir stil ön plana çıkıyor. Top Model'in stilini yakalamak isteyen ve doğal güzelliğe sahip olmanın sırrını arayanlar dolaplarına bu kıyafetlerden ekleyebilirler! 
-Halle Berry for Deichman!
Hollywood yıldızı Halle Berry, ilk ayakkabı koleksiyonunu Deichmann için tasarladı. Sonunda ayakkabı seçimini bitirip sete geldiğinde ekipten kimsenin kalmadığını görür. Yönetmen, ışıkçı, kameraman ve ekibin kalanı çoktan evlerine gitmiştir. Sette kalan tek kişi olan temizlik görevlisi, oyuncunun ayakkabılarına bir göz attıktan sonra “güzel ayakkabı!” der ve karşısındakinin halle berry  olduğunu fark eder. Şaşkınlık içinde “bayan berry?” diye bakakalır. berry’nin yanıtı ise ‘’bu  ayakkabıları seviyorum”olur.Yakında halle berry’i ekranlarda işte bu senaryo ile izleyeceğiz. Oyuncu, avrupa’nın en büyük ayakkabı perakendecisi Deichmann ile “5th avenue collection by halle berry“ koleksiyonunu hazırladı. 40’a yakın yaz esintileri taşıyan, şık ve kadınsı model, hollywood yıldızının güzelliği ile mükemmel bir bütünlük sağlıyor. Eski bond kızı için ayakkabı sıradan bir giysi değil. Berry kendi stilini şöyle tarif ediyor: “Kıyafetim dikkat çekici olmalı ve kişiliğimi birebir yansıtmalı. Yalnızca şık değil aynı zamanda rahat olmalı”. Koleksiyonda yer alan modeller ünlü yıldızın her iki kriterini de taşıyor. Dolgu topuklu yüksek ayakkabılar, bağcıklı ve bantlı sandaletler hem kapri jean pantolonlar ve t-shirt’ler ile kombine edilebiliyor hem de bu sezonun rengarenk ve çarpıcı uzun elbiseleriyle kullanılabiliyor.
---
Sevgiyle kalın! Bu işbirliklerini kaçırmayın! :)

1 yorum:

Cansın Ekşi dedi ki...

Vitrin her zamanki gibi büyüleyici, yaratıcılık fışkırıyor.Puantiyeler hep hayatımızdaydı, umarım bu sezon sokaklarda daha çok görürüz.

Post fikrine bayıldım!Teşekkürler :)


Sonbahar alışverişi için
visnetadindaa.blogspot.com